GRATIS PERSOONLIJK ADVIESVOOR 15:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDENGRATIS VERZENDING VANAF €30

Verzending

Artikelen die op voorraad zijn worden op werkdagen dezelfde dag nog verzonden indien de bestelling voor 15:00 uur wordt geplaatst.

Bestelling annuleren of retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Neem binnen 24 uur contact met ons op om te annuleren.
Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Retourvoorwaarden

Terugsturen is alleen mogelijk wanneer de artikelen;
• In onbeschadigde staat zijn.
• Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren, dierlijk haar of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
• Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
• Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper.
• Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.

Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en u de verzendkosten in rekening te brengen.